Beskrivelse
Ingredienser: Sort pepper, chili, paprika, hvitløk, løk og ramsløk. Ikke salt
Bacalaokrydderet vårt er en populær blanding som løfter enhver rett laget med klippfisk. Bacalao er blitt en nasjonal rett i Norge, og klippfisken har vi eksportert i mange år. Vårt krydder er designet for å passe til et bredt utvalg av klippfiskretter.
Ingredienser: Sort pepper, chili, paprika, hvitløk, løk og ramsløk.
Tilberedningstips:
Oppskrift på bacalaosaus: Bland olivenolje, hakket hvitløk, hermetiske hakkede tomater, tomatpure, vann (eller fiskekraft) og bacalaokrydder. Tilsett fersk chili, litt salt og sukker. La sausen småkoke i over en time, gjerne tilberedt dagen før. Server sammen med klippfisk og grønnsaker for den perfekte bacalaoen.
Tips til servering av bacalao: Legg lagvis løk, fisk og forkokte potetskiver (2 minutter) i en form, gryte eller kasserolle. Hell over bacalaosausen og tilsett valgfri tilbehør som gulrøtter, oliven, ansjos, kapers, rødløk, purreløk, stekt chorizo, bacon, spekeskinke, fenalår, reker, scampi eller blåskjell. Stekes i ovnen med lokk eller aluminiumsfolie for å unngå brent topp.
Respekter klippfisken: Bytt vann ofte under utvanningen.
Ingredienser: Sort pepper, chili, paprika, hvitløk, løk og ramsløk. Ikke salt