Jærfjøla 102 – Skjærefjøl – 300x195x8mm

kr 420

Jærfjøla Accoya 102 Dimensjoner: 300x195x8mm

Vipps
Kategori:

Beskrivelse

Heltre skjærefjøl i oppvaskmaskinen!

Jærfjøla Accoya 102 er meget tilpasningsdyktig og kan lett benyttes som skjærefjøl eller som tallerken under haka til skiver som smuler lett i sofaen eller godstolen. 102 er lett i vekt og profilen under gir godt gripetak i tillegg til den pene skyggeeffekten den gir på bordet. Etter bruk – sett den rett i oppvaskmaskinen! Husk å tørke med god lufting på begge sider. Dimensjoner: 300x195x8mm

Mer info:

HVA ER ACCOYA?

Accoya er det mest stabile og holdbare trevirket som finnes. Det er svanemerket og inneholder ingen giftige kjemikalier. Jærfjøla i heltre Accoya får ikke fiberreisning, fliser ikke og er kvistfri. Den leveres ubehandlet og krever ingen form for impregnering av olje eller lignende, kun rengjøring etter bruk. Accoya tåler all form for oppvaskmaskin og steamer – noe som er et stort framskritt for skjærefjøler og serveringsbrett i tre. Maskinvask fjerner også bakterieflora og lukt, og hygienekontrollen på kjøkkenet blir vesentlig tryggere.

Etter maskinvask skal Jærfjøla tørkes på høykant med god lufting på begge sider. Tynne skjærefjøler har lettere for å bøye seg, men det kan enkelt rettes opp. Fukt fjøla og legg den på benken med buen opp. Etter noen minutter har skjærefjøla rettet seg og kan da tørkes videre på kant med god lufting på begge sider.

Accoya er merkenavnet for acetylert radiata furu. Dette trevirket er hentet fra bærekraftig planteskog i New Zealand før den modifiseres med eddik, trykk og varme. Etter prosessen fjernes eddiken, og trevirket har blitt det mest holdbare og anvendelige vi kjenner til. Hele prosessen er bærekraftig, miljøvennlig og svanemerket, og gjør Accoya til et organisk unikt produkt. Råvaren Accoya benyttes i alle Jærfjøla sine produkt. Det er 100% organisk, det mest holdbare og stabile trevirke som vi vet om.